Gå til hoved-indhold

 

 

 

Abonnement

Blomsterabonnement

Få smukke blomster leveret hver mandag. 

Det første indtryk er det vigtigste – det gælder også for gæsterne i Deres virksomhed. Vi vil gerne give Dem mulighed for at lade blomsterne præge Deres gæsters første indtryk. Ikke en gang, men hver gang de besøger Dem.  

 

Derfor har vi dette tilbud:

Et blomsterabonnement

De vil hver mandag formiddag modtage en eller flere friske buketter til kontoret eller receptionen. Så vil De og Deres gæster kunne glæde sig over dejlige blomster hele ugen.  

Vi ordner det hele  

De skal blot kontakte os nu, så ordner vi alt det praktiske i fremtiden.

Fortæl os hvor mange buketter der skal indgå i abonnementet. Så overrasker vi Dem hver uge med nye buketter sammensat af årstidens blomster – eller vi kan sammensætte bukettern efter Deres ønske. 

En fast abonnementsaftale betyder at buketterne leveres i Allerød uden leveringsomkostninger for Dem. Uden for Allerød må De påregne en ekstra leveringsomkostning. Kontakt os for mere information.

Skulle De få brug for en ekstra buket eller anden blomstergave til et jubilæum, en firmareception eller en hvilken som helst anden lejlighed så ringer De blot til os eller bestiller fra vores hjemmeside.

Afregningen for både de ugentlige buketter og evt. ekstrabestilte buketter sker månedligt.

Kontakt os ganske uforpligtende og hør mere om hvordan De kan forskønne Deres arbejdsplads.

Som privatperson har De selvfølgelig også mulighed for at få en frisk buket en gang om ugen. Det eneste De skal gøre er at kontakte os 

Tryk her for at gå til kontaktsiden

Krukkerne
M. D. Madsensvej 14
3450  Allerød
Rutevejledning